sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Juhlalaukku

Kun minä vielä jatkoin taistelua oman laukkuni kanssa, oli Juha jo ideoimassa seuraavaa. Kaipa se ajatteli tehdä minullekin laukun, kun noista minun hommistani ei oikein valmista tuntunut syntyvän :-D. Vaikka paperiproto näyttikin enemmän vessapaperirullatelineeltä, on lopputulos kuitenkin huomattavasti juhlavampi. Ja se myös mätsää hyvin Juhan tekemän mieslaukun ja lompakon kanssa, eli ehkä tämä on vähän sivistyneempi versio pariskunnan samanlaisista tuulipuvuista... ;)
Jälleen kerran vessapaperiteline on selvästi toiminut innoittajana :-D
Sisäpuoli on siannahkaa
Laukun läppä seuraa liilaksi värjätyn lohennahan muotoja. Tuossa ulkona otetussa kuvassa on lähinnä oikea värisävy, myöhemmin otetuissa kuvissa lohi näyttää liian punaiselta, enkä niitä saanut oikeansävyiseksi muutettua. Kannessa on myös metallinen koristeniitti.
Valmis teline
Laukun läppä ja sivut on yhdistetty toisiinsa käsin ompelemalla mustalla vahanyörillä.
Sisältä löytyy kaksi korttitaskua ja yksi vetoketjutasku


Laukun runko on samaa nahkaa kuin mitä löytyy mieslaukusta ja lompakosta
Hihnaa Juha ei ehtinyt tähän tekemään, eli käyttöön tämä ei vielä valitettavasti ole päässyt.

Summary:
This is a leather handbag that Juha made for me :-). The bag has a strip of purple salmon leather, 2 magnetic clasps, 2 credit card slots and 1 zipper pocket. Unfortunately, he didn't have time to finish the strap so I haven't been able to use this yet.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoisia nämä laukkupostaukset! Lopputuotokset ovat olleet ihan huippuja, mieslaukku etupäässä. Heti rupes sormet syyhyämään tallaiselle kurssille...

    VastaaPoista