sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Lumiukkoja ja joulupalloja

Tiukalle se otti, mutta täksi jouluksi ehdin kuin ehdinkin tekemään aiheeseen sopivia korvakoruja myyntiinkin asti. Tai jatkuuhan talvi toki vielä pitkään joulunkin jälkeen, ainakin Suomessa.

Joulupallokorviksissa on käytetty Muranon 12-mm lasipalloja ja nikkelittömiä tsekkiläisiä strassirondelleja. Korupiikit joko 925-hopeaa tai kullattua metallia. Kaikki korviskoukut hopeaa. Hopeanväriset, kirkkaat valkoraidalliset ja kullanväriset 19 €/pari, puna- ja sinikultaiset 22 €/pari. Hinnat sisältävät alv 24 %.
Joulupallokorviksia
Ja sitten lumiukkoja. Nämä on perskuleen aikaavieviä tehdä, varsinkin kun päivänvaloa riittää sen 3 tuntia, ja josta ei ole apua kuin viikonloppuisin... Kaikki lumiukot ovat erilaisia :-). Nämä on tehty Miyukin puuvilla- ja siemenhelmistä, joten ne ovat erittäin keveitä. Hatut on tsekkiläistä lasia, korviskoukut, helmihatut ja korupiikit ovat hopeaa. Hinta on 19 €/kpl tai vapaavalintainen pari 35 €. Alveineen nämäkin. Kuvissa on tähän mennessä valmistuneet kappaleet.

Lumiukkokorviksia


Ja käytössä näyttää tältä =)
Jos kiinnostuit, niin yhteyttä voi ottaa osoitteeseen myaprecious@gmail.com

Summary:
For the first time ever, I managed to make some Christmas earrings for sale. The bauble earrings are composed of handmade Murano beads crafted by Italian glass artists and Czech strass rondelles. Snowmen are made of Miyuki cotton pearls and Czech glass beads. The scarves are really time-consuming to make - especially when there is no natural daylight. Oh well, at least the earrings are cute and they are light to wear :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti