sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Alakertakin luovutusvalmiiksi

Samaan aikaan yläkerran kanssa alkoi alakerran väliseinät ilmestymään Sepon toimesta.

Kannoimme ulkoa väliseinäharkot pesuhuoneen seinien muuraamista varten. Juha ehti ajoissa hätiin pesuhuoneen kanssa, sillä sen kattoa olisi muuten alaslaskettu, mutta nyt se jää niin ylös kuin mahdollista (noin 2,6 m).

Myös keskuspölynimurin rasiat meinasivat mennä lattianrajaan - nyt ne ovat samalla korkeudella kuin seinässä valokatkaisimet.

Harkot sisälle kannettuina (pino keskellä vasemmalla)

Suihkun kanssa mietittiin pitkään, että laitetaanko yksi vai kaksi suihkua. Kummallekin vaihtoehdolle löytyi puolestapuhujansa, mutta lopulta päädyimme yhteen suihkuun, joka on nurkassa 45 asteen kulmassa.
Seppo muuraamassa suihkunurkkaa

Väliseinärunkojen asennuksen jälkeen Terawatt kävi vetämässä kolmisen kilometriä johtoa taloon.

Yläkerran johtohässäkkää
Pesuhuoneen harkot muurattuna. Oikealla puolella makuuhuone.
Onneksi kodinhoitohuoneen alaslaskua ei jouduttu itse tekemään, sen verran työlästä se olisi ollut, sillä kaikki sähköt, iv-kanavat, viemärit, vesi- ja lämmitysputket, keskuspölynimurin putket ym. olisivat jo olleet katossa asennettuina.
Näkymä kodinhoitohuoneesta pesuhuoneeseen
Juha "suihkussa" :-D
Näkymä keittiöön...
...ja keittiöstä arkieteisen ja eteisen kautta makuuhuoneeseen

Talo väliluovutettiin meille 15.3. Joitakin pieniä huomautuksia paperihin laitettiin, esim. ikkunoita ei ole vielä hyväksytty, sillä ne pysyvät peitettyinä "suojamuoviin", joita ei lähdetty avaamaan ennen kuin maalaustyöt on sisällä tehty. Myös talon ulkopuolen loput paneelit ja nurkkalaudat asennetaan myöhemmin.

Tästä tilanteesta meidän pitäisi jatkaa...
Sepon kanssa yhteistyö sujui hyvin. Meillä ei ole ollut juurikaan huomautettavaa, ja toiveet mitä olemme esittäneet on myös tehty. Seppo myös kertoi auliisti vinkkejä ja ohjeisti, kuinka pitää jatkaa mistäkin kohtaa eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti