lauantai 23. kesäkuuta 2012

Sydämellistä

Onnistuin kurssilla tekemään vääränkokoisia lenkkejä ihan urakalla, onneksi sentään keksin niille käyttöä. Tämä onkin muuten ainoa ketju, jonka kurssilla tein, sillä en viitsinyt tuhlata aikaani lenkkeihin, kun niiden teko onnistuu ihan hyvin kotonakin. Ketjun sydämet on juotettu kiinni ja taivutettu muotoonsa. Trident-pihdeillä se sujui hyvin, mitä nyt muutama lenkki aukesi taivutusvaiheessa.

Sydämet eivät pysy "oikein" päin vaan kiertyvät miten sattuvat
Jokainen sydän on juotettu kiinni, välirenkulat ei
Nämä noin 7 mm kokoiset sydämet taisivat olla pienimmät mitä pihdeillä sai aikaan, nytkin oli mahdotonta saada sydämen yläosa tehtyä, jos vahingossa teki kärjen ensin.

Kurssin vetäjä Ari oli sitä mieltä, että näillä hopean hinnoilla ilmavat, lenkkejä säästävät ketjut ovat muodissa. Noh, on tämä nyt aika ilmava, eikä lankaakaan siihen kauheasti mennyt :-) Ei tämä kuitenkaan mun kaulassani tule näkymään ;-D

2 kommenttia:

 1. Ihana kaunokainen, mietinkin tuota "sydänpihtien" nimeä kun kurssilla oli siitä puhetta eikä tullut kirjoitettua ylös:-)

  Hitsi, sullakin on täällä nämä sanavahvistukset, ota ihmeessä ne pois. Niistä ei tahdo saada selvää ja välillä menee tyystin arvailuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piti kyllä itsekin käydä lunttaamassa Kankurin Aitan sivuilta pihtien virallinen nimi ;-)

   Hassua, luulin ottaneeni salasanavahvistukset pois jo aikoja sitten, mutta siellähän ne näkyivät olevan :-D

   Poista