perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen rivi-istutus

Tai oikeastaan ensimmäiset kuusi rivi-istutusta :-D Nämä korvikset ovat myös Juhan kätösistä valmistuneet, ja menivät samaiselle kummitytölle. Kun on uusi asia opeteltavana, niin kuulemma pitäisi aloittaa yhdellä, isohkolla kivellä, mutta toisin kävi. Näissä korvakoruissa onkin siis yhteensä kuusi kappaletta 3 mm cubic zirkonioita. Voin kertoa, etteivät valmistuneet kovin nopeasti (ja että tarvitsin apulaitteita edes nähdäkseni miten ne oli istutettu) ;-D
Korvakorut, joissa rivi-istutetut cubic zirkoniat
Korviksilla ei ole paljoa kokoa, taisivat olla reilun sentin mittaiset. Kuvissa korvistapit ovat vielä tekemättä, kun nämä tuli kuvattua ennen lahjojen luovutusta, joten nuo tapit ovat vielä turhan pitkät ja muutenkin viimeistelemättömät.
Molemmat korvikset yhteiskuvassa
Juhalla oli tarkoitus tehdä mullekin rivi-istutettu sormus, mutta aika loppui kesken. Hopea-aihio sitä varten tuli kyllä ostettua samoin kuin kivet, joten eiköhän sekin vielä joku päivä mulle ilmaannu :-)

6 kommenttia:

 1. Ihanat ja mahtava vihreä väri:-)

  VastaaPoista
 2. Siis aivan upeat, kuin mulle tehty ;D

  VastaaPoista
 3. Mulle kanssa tuollaiset, ja saa olla isommatkin!! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upea toi kubikkien väri, kuten sanottu! Ja rivi-istutus on kyllä istutustapa josta itse tykkään! Onko nuo kynnet viimeistelty raepunsselilla, vai kuvittelenko vain? Ainakin tosi siistit ne on!
  Ja tykkään myös umpi-istutuskorviksista, ja tosi hyvät kuvatkin on, kivet kun on niin vaikea ( ainakin omasta mielestäni ) saada näyttämään kuvissa miltään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos kehuista kaikille kommentoijille! :-) Raepunsselilla tosiaan nuo on viimeistelty (en kyllä itse olisi sen työkalun nimeä muistanut, eli piti luntata papereista) :-D

  VastaaPoista