tiistai 14. kesäkuuta 2011

Talvilomamuistoja

Sää suosi viime viikon lomailuja, kumpa vaan ne hyvät ilmat olisi jatkuneet tähänkin viikkoon. Lomalla tuli nähtyä kaikkea jännää, kuten istumamölkyn pelaamista maalaismaisemissa:
Avokin taidonnäyte istumamölkyssä
Äkkiseltäänhän voisi kuvitella, että istumamölkky on niille jotka eivät siedä +30 asteen auringonporotuksessa edestakaista ravaamista ja palikoiden nostamista, mutta sehän on vain panettelua. Istumaheitto keksittiin tietty siksi että peli on siten vaikeampaa eikä siksi, että pelaajat olivat laiskoja ja halusivat olla paikoillaan kun joku onneton joutui keilat nostamaan ja mölkyn palauttamaan ;-D Tosin pelin vaikeustasoa taitaa nostaa myös avokin vasemmassa kädessä näkyvä juomalasikin ;-)

Mölkyn jälkeen olikin hyvä siirtyä keskustaan katselemaan Naantalia. Oikein mukavan oloinen kesäkaupunki, jonne voisi kyllä vielä paremmalla ajalla palata uudestaan...
Naantalin tunnelmaa, mikälie paatti oikeassa yläkulmassa
Kuvan oikeassa yläkulmassa oleva paatti paljastui tarkemmassa tutkimuksessa täksi:
Ei päästy jostain syystä kyytiin :-/
Purtilon tämän hetkistä omistajaa ei bongattu mistään, taisi olla musiikkijuhlilla....
Ainakin horisontti on suorassa, heh...
Erittäin rentouttava oli loma, aloin sunnuntai-illalla ihmettelemään mikä oikein olikaan salasana työkoneeseen ja mitä ees töissä olen viimeksi tehnyt, tuntui että olisin ollut sieltä kauemmin pois kuin vain vaivaisen viikon :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti