tiistai 17. toukokuuta 2011

Ruby

Ja seuraavaksi esittelyssä äitienpäivälahja. Perinteisesti on tullut aina tehtyä sinisiä koruja, sininen kun on äitin lempiväri. Nyt on sitten ongelmana että muiden väristen vaatteiden kanssa ei oikein ole koruja, siis ainakaan mun tekemiä ;-) Vaan eipä hätää, tässä riipuksessa ei ole häivähdystäkään sinistä :-) Kapussi ja helmet on ainakin ostettu jonain rubiinina, tiedä sitten mitä materiaalia oikeasti ovat, kivien tunnistus kun mulla on vielä heikohkolla pohjalla...
Rubiiniriipus
Istutus oli taas pienoisten mutkien takana, eka versio oli paksummasta hopeasta enkä saanut sitä millään nätisti kiven ympärille, vaan se jäi kauheille kupruille. Ei auttanut kuin sahata kehys pois ja tehdä uusi. Ei tuokaan vielä täydellinen ole, mutta näillä taidoilla nyt saa tällaista.
Ihan itse tehty paketti punsseloidulla messinkikortilla
Yksi asia äidiltä unohtui kysyä... Mulla ei ole hajuakaan siitä, että löytyykö siltä sopivaa ketjua riipukselle :-D Jollei ole, niin eipä taida tarvita kovin kummoisia selvännäkijänlahjoja arvatakseen mitä jouluaattona paketista paljastuu :-)

1 kommentti:

  1. Todella hieno :). Tykkään erityisesti noista roikkuvista helmistä, tuo eloa ja liikkuvuutta koruun kivasti!

    VastaaPoista