maanantai 4. huhtikuuta 2011

Siskolle kans!

Tasan viikon päästä omista synttäreistä oli toisen siskon synttärit. Eipä tässä nykyään juuri lahjoja ole vaihdeltu, mutta kun tällä kertaa tuli tasaluku täyteen, niin aattelin kuitenkin jotain pientä väsätä. Siskon nykyiset lempivärit piti varmuuden vuoksi etukäteen ja mahdollisimman huomaamattomasti saada selville. Parhaiten se kävi lähettämällä meili, jossa oli pelkästään ytimekäs kysymys "Mitkä on lempivärisi?" Tähän todella hyvin verhoiltuun kysymykseen sain vastaukseksi litanian "musta, valkoinen, lila, punainen ja vihreä".
 
Ankaran etsinnän jälkeen Etsystä löytyi sopiva sateenkaariobsidiaanikapussi, jonka ympärille koru rakentui. Riipus on ensimmäinen istutus jossa en ole käyttänyt valmiita kapussipohjia, ja yllätyin siitä kuinka helppo se oli tehdä. Tosin taitaa tuo gallerywire (mikä ikinä suomennos onkaan) olla helpompi saada siistiksi kuin sellainen tasainen hopeareunusjuttu. Ja tulihan ekasta leikatusta ja kiinnijuotetusta ympäryslangasta noin millin liian pieni enkä saanut kiveä sen sisälle sopimaan millään, mutta sitähän nyt ei kukaan muu tiedä ;-) 
 
Kaulakoru jossa on obsidiaania ja hopeaa
Wikipedian mukaan obsidiaani on laavaa, joka on jähmettynyt niin nopeasti, että se on lasimaista. Pirun vaikea kuvattava se ainakin oli, siinä näkyy tietyssä kulmassa vihreää ja liilaa, mutta ainoat kuvat joissa sain sen vähän paremmin näkyviin ovat niin epätarkkoja etten niitä viitsi esille laittaa. Lempiväreistä tuli kuitenkin siis 3/5 tähän koruun mukaan ;-D
Hyvällä mielikuvituksella tässä näkee vähän liilaa ja vihreää :-D
 

2 kommenttia: