keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Akka senkun komistuu

Taas on se aika vuodesta, että synttäreitä saa juhlia :-) Mutta eihän siinä mitään, onhan se kiva täyttää 27-v, taas ties kuinkamonennen kerran ;-)
Lahjuksia, lahjakortti ja bling bling muistitikku :-)
Juhlien kunniaksi vein avokin paikalliseen kiinalaiseen ravintoalaan (vai onko se ravintoaliin?) syömään. Aina huvittavasta kyltistä huolimatta ruoka oli maittavaa ja sitä oli. Menulta löytyvästä kolmen ruokalajin päivällisestä alkupaloineen olisi riittänyt kyllä hyvin kolmellekin :-D Onneksi on vielä piitkä aika siihen kun pitäisi sovittaa bikineitä päälle ja mennä rantsulle :-)
Kiinalainen rafal
Työkaverin vaimo on myös valinnut sopivan päivän synttäreilleen, eli on sattunut syntymään samana päivänä kuin mä. Ja myös pitää liilasta :-o Työkaveri halusi lahjoa vaimoaan korulla. Ainoa ongelma oli, että kaulan paksuutta ei tällä kertaa saatu etukäteen mitattua. Samainen työkaverihan on onnistunut aiemmin mittaamaan eräänkin naisen ranteen sillä verukkeella, että mittaa pulssia. Käsien kaulan ympärille kiertämiseen ei olisi tainnut tällä kertaa ihan normaalit selitykset riittää :'-D

Tein työkaverille valittavaksi kahdesta erityylisestä korusta sopivampi, kun en ollut ihan varma minkätyyppistä korua nyt haetaan. Ja koska liila on omakin lempiväri, niin ei olisi ongelmaa siinä, että mitä toisella korulla tekee ;-) Nämä seuraavat kuvat on iltahämärässä napattuja joten niiden laatu ei tälläkään kertaa päätä huimaa :-/
Ametisteja nugetteina ja fasetoituna
Ametisteja kapusseina, helminä ja briolettina
Kapussirykelmä takaa
Ankaraakin ankaramman pohdinnan jälkeen päätyi modernimpi vaijerikoru työkaverin matkaan mukaan. Toivottavasti koru nyt oli edes sinnepäin oikea :-)

3 kommenttia:

  1. Hauska tuo kyltti :-))
    ...ja upea koru !!

    VastaaPoista
  2. Koru oli ehdottomasti oikea valinta - juuri mun värinen ja tulee varmasti käytettyä :)

    VastaaPoista