lauantai 15. syyskuuta 2018

Laukku kaikille oman elämänsä Indiana Joneseille

Juha ehti kurssilla totuttuun tapaan ahkeroimaan vähän enemmän kuin minä. Kun minun laukkuni oli vielä pahasti kesken, alkoi Juha jo suunnittelemaan ensimmäistä uutta malliaan.

Tämä laukku sai innoituksensa mattamaisesta pehmeästä naudan nahasta, joka on todella kauniin ruskea. Siitä on tehty laukun läppä, sekä yhtenäistä kappaletta olevat sivu- ja alaosat. Laukun etu- ja takakappaleet ovat puolestaan on kiiltävää, hieman paksumpaa naudan nahkaa. Sisäosat ovat totuttuun tapaan sian nahkaa. Tällä kertaa myös laukun sivut on vahvistettu sian nahalla, sillä ne olisivat muuten jääneet liian löysiksi, ja nyt laukku pysyy hyvin muodossaan.
Käsinompelua
Valmis laukku
Läpässä ja säätöhihnassa olevat lukot on tehty nahasta. Laukku on hihnaa ja vetoketjutaskua lukuunottamatta käsin ommeltu.Sisällä on yksi vetoketjutasku. Vetoketju on vanha, se löytyi 90-vuotiaan tätini varastosta. Täti ei enää vuosiin ole ompelutarvikkeitaan tarvinnut, ja mielestäni tämä sympaattinen, lenkillinen vetoketju pääsi arvoiseensa seuraan.
Laukku on ulkomitoiltaan 21 cm leveä, 17,5 cm korkea sekä 7,5 cm syvä.Summary:
Another hand bag by Juha. It is made of beautiful brown cow leather and has a pig leather lining. Both the adjustable shoulder strap and the front flap have hand rolled leather clasps. The bag has an internal zipper pocket. The bag measures approx. 6.9 inches high, 8.3 inches wide and 3 inches deep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti