maanantai 23. helmikuuta 2015

Käännettävä kaulakoru

Taidan olla vielä kovin talvisissa tunnelmissa, ainakin jos tätä kaulakorua katselee. Se tosin on ollut yli vuoden puolivalmiina, kun olen ihmetellyt, että mitä tuonne niskaosuuteen oikein laittaisi. Sinne on soviteltu niin linkitettyjä swaroja kuin hopeaketjujakin, mutta lopulta päädyin siemenhelmiin.
Valkoinen lyhyehkö kaulakoru
Kaulakoruun on käytetty 3 mm Swarovskin biconeita ja helmiäishelmiä, 3 mm tsekkiläisiä lasihelmiä sekä 11/0 ja 15/0 valkoisia ja hopeanvärisiä Miyukin siemenhelmiä. Lukko-osat ja kalotit ovat hopeaa. Niskaosuus on kiinni kahdella koukkulukolla, joten korun saa käännettyä. Toisella puolella on joka toisessa renkaassa Swarovskeja ja toisella puolella kaikki ovat tsekkiläisiä lasihelmiä. Joku fiksu olisi varmaan vaihtanut toisen puolen väritkin joksikin muuksi kuin valkoiseksi - noh ensi kerralla sitten :-D
Korun rinkulat toiselta puolelta

Summary:
It took me over a year to finish this necklace but now it's finally done :-) I used 3 mm Swarovski bicones and pearls, 3 mm Czech glass pearls and 11/0 and 15/0 Miyuki seed beads. The rope part is made with twisted tubular herringbone stitch.

The necklace is reversible. On one side every other circle has Swarovski bicones and on the other side there's only Czech glass beads. I only wish I had used more colorful beads on the other side. Oh well, maybe next time then... :-)

3 kommenttia:

  1. Pikkasen työläs mutta kertakaikkisen upea!!

    VastaaPoista
  2. Nyt on taas niin upea koru että huh huh! :D tuo on vaatinut varmaan "muutaman" työtunnin :)

    VastaaPoista
  3. Voi huokaus....tuo on niin silmiä hivelevä<3

    VastaaPoista