tiistai 17. toukokuuta 2011

Ostoksia

Kesäkään ei ole vielä alkanut, mutta tuli jo tarkistettua milloinkas Tampereen kädentaitomessut tänä vuonna pidetään. Päivinä on tutut 18-20. marraskuuta, eli aika kauan saa niitä vielä odottaa ;-) Jostain syystä sinne tulee aina lähdettyä, vaikka ihmispaljous ärsyttää jo etukäteen ja jalat huutavat hoosiannaa ennen kuin on saanut edes puolet osastoista kierrettyä. Pari vuotta sitten siellä tuli kuitenkin tehtyä täydellinen löytö, nimittäin tämä Ritva Tuomisen tekemä sokerikippa:
Sokerikippa jossa lymyilee dinosaurus
Dinon häntä on itse asiassa lusikka :-D Samalla kertaa kun kipan bongasin näin myös upean dinopeilin, mutta silloin en raaskinut sitä vielä ostaa (ja itse asiassa sain kyllä tämänkin kipan joululahjaksi ;-D). Noh, peilit jäivät vaivaamaan mieltä, joten viime vuonna menin messuille sillä periaatteella, että peili kainalossa sieltä poistun. Toisin kävi, peilit jäi sinne, mutta mukaan tarttui saippuakippa lohikäärmeellä:

Nestesaippuakipassa roikkuu lohikäärme
Jospa sitten tänä vuonna se peilaava dinosauruskin pääsisi hyvään kotiin, olettaen tietysti että keramiikkataiteilija on messuilla myymässä :-)

Ja jotta tämä ei olisi ihan koruihin liittymätöntä niin laitampa loppuun kuvan nettikaupoista haalituista kapusseista...
Kapusseja
Tosin ton kuvan ottamisesta on niin kauan aikaa, että taitaa kapussivarastot olla vähintäänkin kolminkertaistuneet siitä ;-D

Ja bloggeri jotain sekoilee, jokohan tämä julkaisu onnistuisi... :-/

1 kommentti:

  1. Ritva on ollut joskus mun vieressä Helsingin Kauppatorilla ja keramiikkateokset ovat ihania niin kuin hän itsekin.Kun on itse näytteilleasettajana Tampereella,ei ehdi kauheasti kiertelemään.Hieno tuo rubiiniriipus.

    VastaaPoista