perjantai 31. elokuuta 2018

Mieslaukku III

Sitten näihin tämän vuoden laukkuihin. Kurssiviikko Kankaanpäässä oli erittäin helteinen, eikä meidän vanhan rakennuksen kakkoskerroksessa sijainnut makuuhuonekaan mikään viileä ollut... Myös kurssitilat olivat aika tukahduttavat, ja Juha levittäytyikin tavaroineen jo aikaisessa vaiheessa viereiseen luokkaan, missä oli vähän viileämpää ja parempi ilma.

Juha aloitti perinteisesti tekemällä hyväksi havaitulla kaavallaan uudentyylisen laukun.



Mustassa, paksussa naudan nahassa oli jo ennestään arpia ja painaumia. Kanteen on lisäksi leikattu raapalejäljet, joista näkyy punainen, kulutettu nahka. Jälkien ympärystä ei ole neulottu tai liimattu kiinni, joten pinta pääsee hyvin elämään. Kappaleiden kiinnitykseen käytetyt punaiset nahkanauhat on tehty samasta nahasta. Sisäpuoli on mustaa sian nahkaa.
Sivut ovat samaa mustaa nahkaa kuin läpässäkin, mutta se on rutisteltu ryppyiseksi
Sisällä on kaksi taskua
Hihna on kiinteästi kiinni laukussa, mutta sen pituus on säädettävä
Kaikki tähän mennessä samalla kaavalla valmistuneet laukut

Summary:
This is the third bag that Juha has made using the same pattern. Once again all handmade and handtooled. The bag has two internal slip pockets, two magnetic clasps and adjustable shoulder strap with button stud closure. The front flap has decorative scratching marks which show the worn red leather underneath.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti