lauantai 7. toukokuuta 2016

Bling!

Talven pimeinä iltoina kanavasurffatessa telkkarin tarjontaa juutuin pariin kertaan ihmettelemään TLC:n sarjaa My Big Fat American Gypsy Wedding :'-D Hää- ja bilepuvut olivat suomalaisittain erittäin övereitä, ja koruissakin tuntui tärkeintä olevan koko ja säihke. Ja jos joku tyttönen oli jo 20-v eikä ole vielä päässyt(!) naimisiin, niin se on sitten jo aivan liian myöhäistä yrittää enää aviomiestä löytää :-D

Noh, sarja sikseen. Tai myönnetään, että kun netistä bongasin tämän korun ohjeen, niin päätin vaihtaa suht vaatimattoman näköiset ohjeen helmet vähän näyttävimpiin, tuon edellämainitun ohjelmasarjan tunnelmissa. (Tosin näitä pitäisi varmaan olla vähintään kolme kädessä, jotta tämä kelpaisi yhdellekään ohjelman neitokaisista ;-D)
Flat Spiral -rannekoru
Minun versiooni on käytetty 4 mm tsekkiläisiä lasihelmiä, 3 mm swaroja ja 11/0 -koon Miyuki siemenhelmiä. Lukko ja siihen liittyvät härpäkkeet ovat kullattuja.
Rannekoru on yksinkertainen tehdä, ja suht nopeakin.
Lähikuva helmistä
Mukavaa, että ilmat ovat lämmenneet, ja pääsee taas uloskin kuvailemaan :-)

Summary:
I don't usually watch much tv, but during cold and dark winter nights I found myself staring at the TLC's My Big Fat American Gypsy Wedding show (though only a couple of times ;) When I found the pattern for a flat spiral bracelet I however remembered the sparkly and bold dresses and jewelries, and used that as the inspiration. So my version uses 4 mm Czech Fire Polished beads, 3 mm Swarovski bicones and size 11/0 Miyuki seed beads. The Neumann clasp and wire protectors are gold plated.

1 kommentti: