sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Peyote-rannekoru

Tämä rannekoru on tehty 11/0-koon Miyukin Delicoista ja Firelinen siimasta. Vähän aikaa piti pähkäillä, että mitenkä neliöt oikein tehdään, lopulta apu löytyi venäjänkielisen biser.info -sivuston ohjeista.
Peyote-rannekoru neliöistä
Parin valmiin neliön jälkeen peyote alkoi sujumaan paremmin, ja seuraavista neliöistä tuli kireämpiä. Tässä olikin ongelmia, sillä kaksi helmeä meni rikki siinä vaiheessa kun päättelin siimanpätkiä ja yhdistin neliöitä toisiinsa. Rikkimenneet helmet oli onneksi helppo vaihtaa uusiin eikä niitä huomaa korusta. Lopuissa neliöissä en sitten enää vetänyt siimaa yhtä kireälle ja loput helmet pysyivät ehjinä.
Myös peyoteputkinen lukko on itse tehty. Minulla ei tietystikään ollut sopivan kokoisia kullanvärisiä spacer-helmiä lukon päihin, joten laitoin siihen kirkkaat Swarovskin kristallit. Rannekoru on keveä ja helppo laittaa itsekin käteen.

2 kommenttia:

 1. Dear Mia,
  A beautiful, timelessly elegant bracelet - love the geometry! :o)
  Warm regards
  Carl

  VastaaPoista
 2. Oi, hieno koru! Tuo vaatii jo melkoista näperrystä. :) Pakko myöntää että minulla ei ole hajuakaan miten tuo peyote -homma toimii, mutta hyvältä näyttää! :P

  VastaaPoista