sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Siimaa

Sain vihdoin hommattua Fireline-siimaa, ja pitihän sitä kokeilla. Vähän turhan löysäksi jäi paikoitellen tämä ensimmäinen työ (pujottelin helmet aluksi ilman neulaa, kun löysin sopivan koon neulan vasta ihan lopuksi), mutta lopputulos on silti huomattavasti jämäkämpi kuin jos se olisi lankaan tehty. Rannekorussa on 6 mm mustia akaatteja ja hopeanvärisiä 11/0 -siemenhelmiä.
Rannekoru akaateista ja siemenhelmistä
Kalastuksesta perillä olevat henkilöt ihmettelivät helmikauppojen siimojen laatua (kalastuskäyttöön tarkoitettu samanvahvuinen siima on vetolujuudeltaan huomattavasti kestävämpää ja halvempaa kuin helmitöihin tarkoitetut saman merkin siimat), joten päädyin sitten kokeilemaan tätä kalastussiimaa. Pitäisi ainakin kestää,  eikä nyt pitäisi olla huolissaan, että hankaavatko helmet tai vaijerinsuojat siiman poikki :-)

5 kommenttia:

 1. Hello Mia,
  A beautiful, elegant bracelet with its sinuous lines of silver rocailles.
  I love the elegant simplicity of the design.
  Wishing you a wonderful Sunday,
  Carl

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä hieno! Saanko udella mistä ostit tota siimaa? Mulla on yks helmityö kesken (ollut jo yli vuoden :D) kun en oo vaan raskinu ostaa kunnon siimaa! Alotin siis työn huonolla langalla ja se jäi siksi kesken, enkä oo sitten sen jälkeen netistä enää uskaltanu lankaa ostella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siima on ostettu ihan Hongkongista (siitä tavaratalosta siis). Niillä oli Fireline-siimat joulun aikaan tarjouksessa. Nyt siellä taitaa olla myynnissä lähinnä vain talvisiimoja, sitä en sitten tiedä miten ne eroavat noista kesäsiimoista...

   Poista