sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pikkujouluranneke

Pikkujouluihin oli tarkoitus tehdä punavalkoinen helmirannekoru, mutta ei se pysynytkään koossa niin kuin olisi pitänyt, eikä ne helmien väritkään oikein lopulta mätsänneet. Edellisenä iltana tuli sitten aloitettua alusta toisella mallilla ja toisilla helmillä, onneksi oli nopeatekoinen :-)

Helmirannekoru
Rannekoruun on käytetty japanilaisia 11/0 siemenhelmiä ja Swarovskin 6 mm pyöreitä helmiä. Swarovskin helmet ovat hyvin tasalaatuisia, sillä niissä on kristallisydämen päällä helmiäispäällyste, jonka pitäisi kestää paremmin kulutusta kuin makeanvedenhelmien. Saas nähdä :-)

Tämä(kin) koru tuli tehtyä ihan lankaan, mutta nyt pitää luultavasti antaa periksi ja ostaa ensimmäisen kerran siimaa. Se ensimmäinen kokeilemani malli kun olisi takuulla pysynyt kuosissa, jos sen olisi siimaan tehnyt.

6 kommenttia:

 1. Very romantic and timelessly elegant!
  Kind regards
  Carl

  VastaaPoista
 2. Onpas todella taidokas ja tosi tyylikäs, tykkään:-)

  VastaaPoista
 3. nice bog. follow you  http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Oi että sulla on täällä ihania juttuja! Rakastan käsitöitä ja korujen tekemistä, joten niitä tulee jonkin verran sitten itsekin harrastettua. :) Jään seurailemaan sun juttujas, vaikutti ensisilmäykseltä tosi inspiroivilta - kuten vaikka tää helmikoru!

  VastaaPoista
 5. Ihania nää ja tuo helmikoru, mistä löysit ohjeen siihen tai saisiko ohjetta mistään? =)

  VastaaPoista