torstai 11. lokakuuta 2012

Kihloja

Korurintamalla onkin ollut vähän hiljaisempaa, sentään jotain on valmistunut Juhan toimesta.  Tässäpä siis erittäin uniikit kihlasormukset :-)
Kihlasormukset
Sormusten valmistumista hidasti se, että mun pienessä tohossa ei riittänyt voimaa skrymppaamaan millin paksuista hopealevyä sitten millään. Ja sitten huomattiin, että vissiin joku eu-säädös on tullut voimaan, kun missään ei enää myydä niitä isompia tohoja àla Biltema. Paikallisesta liikkeestä sentään lopulta löydettiin hyllystä yksi pieni käsitoho, jossa yllättäen olikin enemmän potkua kuin esim. Kankaanpäässä olleessa nestekaasupolttimessa! Oltaisiin ostettu toinenkin samanlainen, mutta eihän niitä siellä enempää ollut...
Ulkopinta on skrympattu
Sormukset on siis tehty millisestä, skrympatusta hopealevystä, sisäpuolella on vuoraus myös millisestä sileästä hopealevystä. Kumpikin on muodoltaan V-mallinen.
Olen näemmä räpsinyt kaikki kuvat vain etupuolelta, mutta tuo skrympattu pinta jatkuu tietysti koko sormuksen läpi. Toiveena oli, että sormuksia ei patinoida, joten ne jätettiin kirkkaiksi.

Kiitokset Outille ja Eerolle mielenkiintoisesta projektista! :-)

4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan hienot sormukset ja varmasti uniikit!

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin kauniit ja joka päivä vaan kiintyy sormukseen enemmän. Ei olla kaiverruksia ( vieläkään) maltettu hakea. Kohta varmaan innostutaan suunnitteleman vihkisormusta. KIITOS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin sanoa Juhalle, että varautuu jo miettimään vihkisormuksia ;-D

   Poista