torstai 1. maaliskuuta 2012

Kuumeista aikaa

Flunssasta on taidettu toipua ilman jälkitauteja. Oma tauti oli tosin helpompi kuin Juhan (mun kuume vain max 38.3 vs Juhan 39.9). Ihan hyvä näin, sillä se pentelehän mut ylipäätään tartutti ;-)

Olen saanut jokunen aika sitten kaksi blogitunnustustakin, näistä sydämelliset kiitokset :-)

Sekä Taina että Mari-Anne tekevät upeita ja taidokkaita koruja :-)

The Versatile Blogger -tunnustuksen säännöt:
1. lisää tunnustus blogiisi
2. kiitä tunnustuksen antajaa
3. mainitse 7 satunnaista asiaa itsestäsi:
 • Vihaan talvea ja kylmyyttä ja ihan liian pimeitä iltoja.
 • Juon kyllä kahvia, jos sitä tarjotaan, mutta jos saa valita, niin mieluummin teetä. Earl grey maidolla ja ilman sokeria, kiitos.
 • Tofferina. Lidlin valkosuklaajäätelö. Salmiakin mallinen kinuskileivos. Siwan reilu satsi -suklaakonvehtipussit. Suklaapopcorn, jota oli pentuna synttäreillä. Sitruunakäck. Joskus tuntuu siltä, että joku tarkkailee mistä herkuista pidän, ja vetää ne sitten kiusallaan pois markkinoilta :-|
 • Olen (kuulemma ;-)) kärttyisä nälkäisenä.
 • Siivoaminen on turhaa ajanhukkaa ;-D
 • Opiskelen viroa työväenopistossa. Erittäin hitaalla ja ei-niin-varmalla tahdilla siis. Olen jo oppinut hyödyllisiä ja tuikitarpeellisia lauseita kuten "Hakkame laulma!"  ja "Mina harrastan ehete valmistamist".
 • Inhoan dementia-sarjan (oma nimitys) astioita. Siis niitä valkoisia kippoja ja esineitä joissa lukee mustalla "Popcorn" "Tea bags" "Lehdet" "Sugar" tai jotain. Hemmetti, jos ostan jonkun lokerikon tai vastaavan niin osaan ja haluan itse päättää mitä sinne laitan. Tosin mielessä on käynyt hankkia tollainen Tea bags -lokerikko, muuttaa tekstiksi "Condoms" ja laittaa se makkarin yöpöydälle :-D
4. listaa säännöt
5. anna tunnustus eteenpäin 15 blogille
6. kerro tunnustuksen saaneille kommentoimalla blogissa.

Kohdat 1-4 onkin näin hoidettu. Mutta mutta, nämä tunnustukset ovat kulkeneet jo vähän kaikkialla, ja 5 + 15 blogia on aikasmoinen määrä. Törkeästi siis lopetan nämä tunnustukset tähän, ja laitan sen sijaan tähän muutaman linkin (minulle) uusiin blogituttavuuksiin. Koitan kuitenkin koko ajan etsiä muitakin kuin suomenkielisiä blogeja, jotta näkisin mitä muualla maailmassa tehdään :-)

http://marissafleur.blogspot.com/
http://www.umberdove.com/
http://hauteicebeadworks.blogspot.com/
http://jewelry01.blogspot.com/
http://www.ljudmilafunika.com/

Ja nyt jatkamaan korulaatikoiden pöyhintää. Mun on pitänyt jo aikoja (lue: vuosia) sitten laittaa muutama hutiostos myyntiin, mutta empä ole saanut sitä aikaiseksi (kuvasin ne kyllä noin 3 vuotta sitten, mutta siihen se sillä kertaa jäi :-D). Noh, löysin nämä tarpeettomat helmet tässä eräänä päivänä taas, ja ajattelin tällä kertaa ryhdistäytyä. Ja samalla vaivallahan voisin käydä *kaikki* helmilaatikot läpi, ja myydä pois *kaikki* itselle tarpeettomat tarvikkeet. Ei se sitten ihan sama vaiva olekaan, kuten kuvasta näkyy :'-D
Korutarvikeröykkiö
Tämä röykkiö pitäisi jaksaa nyt yksitellen kuvata ja etsiä niille joku käypä hinta. Ei taida ihan heti tekeminen loppua, ei... :-D

4 kommenttia:

 1. Otan osaa, tuo influenssa on kyllä aika veemäinen, itsellä se oli kolmisen viikkoa sitten.

  Tuo laatikko näytti niin houkuttelevalta, että rupesin zoomailemaan, ja ai ETTÄ!! siellä on varsinaisia aarteita! Mihin laitat myyntiin?

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tosiaan joillekin nuo tarvikkeet ovat aarteita, itsellä niistä ei mitään synny :-D Korutarvikekirppikselle nuo varmaan menevät, sen verran paljon tulee kuvia etten viitsi niitä Helmetissä alkaa listaamaan :-)

  VastaaPoista
 3. Näin tuosta kuvasta, että oli tuota villipitsiakaattin tapaista vasemmassa ylänurkassa ja sitten tuollainen kivan näköinen violettivivahteinen hieman alempana vasemmalla. Mitä pyydät niistä?? JOs oon kiinnostunu näin ens alkuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, en ole huomannut jostain syystä tätä kommenttia lainkaan :-/ Mutta se ylempi taitaa olla jotain päällystettyä marmoria (halpaa) ja liilat simpukankuorihelmiä (kalliimpaa)... tarkkoja hintoja en tähän hätään muista. Helmettiin ne taitavat sittenkin päätyä, en kehtaakkaan laittaa korutarvikekirppikselle ilmoitusta jonkun muun vaivoiksi kun noita kuvia ja tekstejä on sen verran paljon... :-D Jahksa saan läppärini takaisin ja loput kuvat käsiteltyä, niin alan niitä vihdoin Helmettiin listaamaan.

   Poista