keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Liukuvärjättyä

Tässäpä siis se kaulakoru, joka oli maistraatissa yllä, ja joka mätsäsi sormuksen väritykseen :-). Swarovskin kristalleja on joskus tullut ostettua enemmänkin, mutta en ole oikein osannut niitä sitten mihinkään käyttää. Varastot eivät siis suinkaan tähän loppuneet, vaan vielä olisi muitakin värejä ja kokoja löytynyt vaikka huru mycket... Luulin, että olisin kaikki tähän koruun käytetyt helmet ostanut aitoina Swarovskeina, mutta muutamassa värissä oli kyllä sellaisia hiontavirheitä, että epäilempä minua huijatun. Tai sitten vaan muistan väärin mitä on tullut ostettua.
Pitkä kaulakoru, kristalleja ja hopeaa
Korussa on valmis hopeaketju, jossa joka toisesta lenkistä roikkuu joko 5 tai 6 mm kaksoiskartio tai pyöreä kristalli. Erisävyisiä sinisiä olisi omista varastoista löytynyt lisääkin, liiloja oli suht mukavasti, mutta punaisia tämän kokoisia vain kahta eri sävyä. En kuitenkaan alkanut niitä lisää tilaamaan ;-) Etuhärpäkkeessä on kolmessa ketjussa 4 mm kaksoiskartioita. Korupiikit tuli itse tehtyä. En niitä ennen ole tehnytkään, joten tässä sai hyvää harjoitusta, niitä kun tarvittiin noin 140 kappaletta... Käytössä koru ei ihan noin räikeältä näyttänyt, sillä musta mekko söi kiitettävästi värien hehkua. Tai ainakin toivon niin ;-D

1 kommentti:

  1. Waude mikä määrä kristalleja ja korupiikkejä! Kaunis koru siitä tuli, vallan ihastuttava ja varmaan pitää pientä kivaa kilinää:-)

    VastaaPoista