lauantai 23. heinäkuuta 2011

Vapise, Bali! ;-)

Eli Kankaanpäässä ihan itse tehtyjä hopeahelmiä ja helmihattuja luvassa. Jää kyllä aika kauaksi balilaisten mestarien laadusta, mutta tästä on hyvä jatkaa ;-D

Hopeahelmiä ja helmihattuja
Hopeahelmet on tehty kahdesta 7 renkulan sarjasta, jotka on muotoiltu ja juotettu yhteen. Niistähän olisi saanut tehtyä helmihattujakin juottamalla vähän pienempi rengas keskusrenkaaksi, mutta en sitten sellaisia tehnyt kun ei mulla niin isoja helmiä ole joihin ne olisivat sopineet :-) Helmihattuina on siis vain levystä prikkaleikkurilla otetut rinkulat, joista muutamassa on jotain pientä kuviotakin.

En ole oikein ikinä halunnut ostaa värjättyjä helmiä, ja sellaiset kaupat ärsyttää, joissa ei ole erikseen ilmoitettu mitä värjäyksiä ja muita käsittelyjä helmille on tehty. Nuo siniset värjätyt kivihelmet olen kuitenkin joskus jossain mielenhäiriössä tullut hankkineeksi. Laitoin ne tuohon ranneketjuun testiksi, jotta näkisin muuttuuko niiden väri kun ne altistuvat kuumuudelle ja auringonvalolle. Ainakin tämä kesä vaikuttaa siihen tarkoitukseen hyvältä :-)

3 kommenttia:

  1. Onpas hienoja ja hieno on korukin

    VastaaPoista
  2. Eri päheitä :)mä tykkään simppeleistä helmihatuista, ja nuo on just jees! Ja nuo helmet on erihienoja, tommottisia vois koittaa itekin väkertää :)

    VastaaPoista
  3. Ihania hopeahelmiä,on ollut kova homma.Jatka samaan malliin,muutenkin korusta tuli kaunis.

    VastaaPoista