lauantai 19. helmikuuta 2011

Aikuisilta kielletty

Eilen illalla olimme juhlimassa pinkkiin hurahtaneen neidon 6-v synttäreitä :-). Lahjatoivelistassa olisi kyllä ollut niin kännykkää kuin kameraakin, mutta siitä huolimatta päädyimme lahjomaan tyttöä koruilla. Vaaleanpunainen ei ole ikinä ollut lempivärini, ja jos sitä vaatteissa tai koruissa joutuisin nyt käyttämään niin ahdistavalta se kyllä tuntuisi. Koruja varten täytyi siis melkein kaikki pinkit tarvikkeet ostaa, muutama helmi sentään löytyi tilaus- tai ilmaislahjojen kautta omistakin varastoista. Nämä kuvat tuli räpsittyä eilen illalla kiireessä, joten toivomisen varaa niissä olisi :-)

Kaulakoru muistivaijerissa
Ekassa korussa on lasihelmiä ja hopeoituja välijutskia muistivaijerissa (se kai memory wiren suomennos on?), nämä tarvikkeet löytyivät omasta takaa. Ensi kerralla pitää muistaa ettei vaijerin toista päätä kannatta kiertää valmiiksi silmukaksi, sen verran monta kertaa jouduin helmet purkamaan ja uudelleen pujottamaan kun korusta olisi tullut liian lyhyt :-D


Organzanauhaa ja puuvillanyöriä kaulakorussa
Toisessa korussa lasihelmiä ja hopeoituja osia puuvillanyörissä, jota kiertää myös organzanauha. Fimoruusu on myös ostettu valmiina. Koskapa synttärisankari on avokin sukulainen, "joutui" avokki kokoamaan tämän (korun sommittelu tosin tuli mun päästä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti