torstai 23. syyskuuta 2010

Kesälomareissun ostoksia

Perinteisten viinapullojen lisäksi kesälomareissulla tuli ostettua kaikkea pientä kivaa. Mukaan tarttui lähinnä halpoja vaatteita kun niitä ei tarkoituksellakaan ollut tarpeeksi mukana - matkaan lähtiessähän meillä oli vain kaksi laukkua sekä muovipussi, jossa oli läppäri ja kaikkien sähkövempeleiden laturit.

Mukavimmat ostokset tuli tehtyä ehdottomasti idyllisessä Český Krumlovin pikkukaupungissa Tšekeissä. Kaupunki bongattiin matkareitille niinkin eksoottisesta syystä että Hostel-kauhuleffaa on kuvattu siellä :-D. Noh, päivä oli kaunis ja aurinkoinen emmekä eksyneet sivukaduille joissa lapsilaumat olisivat vaatineet meiltä purkkaa. Tosin eihän sitä tiedä mitä olisi tapahtunut jos jossain paikallisessa hostellissa oltaisiin yövytty ;-D

Valtava muki jonkinlaisella liskolla/basiliskilla
Suolasirotinpossu ;-D

Takorautaruusu
Ylläolevat esineet tuli kaikki ostettua markkinoilta. Pippuri- ja suolasirottimia on kertynyt jo ties kuinka paljon, mutta possu oli silti vaan pakko ostaa. Possun toljottava ilme on oikeasti vieläkin hölmömpi, eli kuva ei tee sille oikeutta :-D. Ja kun kerta Tšekeissä oltiin niin pakkohan sieltä oli Myyräkin hankkia:

Krtek eli Myyrä joka on saanut housut
Vähän ihmetytti jo ostovaiheessa Myyrän housujen taskujen sisältö, nappi ja naru ei jotenkaan natsanneet mielikuvaan siitä minkä takia Myyrä housut halusi. Kotona piti tarkistaa kirjasta, ja oikeassahan olin. Myyrällä oli peili, pallo ja naula mutta ei paikkaa jossa niitä säilyttää... Näin meitä taas huijataan... ;-)
Niin kirjasta vielä, pentunahan mulla ei Myyrä-kirjaa ollut vaan se piti aina lainata kirjastosta. Sain sen sitten lopulta 25-v lahjaksi äidiltä :'-D

Tallinnasta tuli ostettua reissun ainoat korut:

Takorautakäärme nahkanyörissä
Hopeiset kissakorvikset
Käärmeen nahkanyöriin tein heti säätösolmut, kun nyöri oli muuten ihan liian pitkä. Ja kissakorvisten takaosa tulee korvalehden taakse, jolloinka kissa näyttää roikkuvan korvassa. Roikkumista voi säätää kolmeen eri korkeuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti